Det handlar om dig.

Han har alltid haft intressen som ändras lite då och då.

I början när vi var ihop förstod jag inte att intresset snart skulle gå över och tas över av ett annat intresse, utan jag suportade han till 100%. Då var det att mixa låtar, dj:a. Efter det var det foto (köpte små kamerer i varenda butik när vi var i Singapore). Sedan skulle han bygga egna datorer. Nu i somras och höstas var det fiske, köpte drag varje dag och hade alltid en fiskebutik runt hörnet (hade googlat innan) när vi for runt i Norrland i somras (han tipsade alltid vart vi kunde åka, förstod senare varför).

Men nu är det värst av allt. Hans nya intresse, någon månad tillbaka är KORTTRICK. Ja, korttrick. Han har köpt fem nya kortlekar. Alla unika i sitt sammanhang, tydligen. Nu, i skrivande stund, sitter han uppe vid köksbordet och kollar på you tube tutorials för att lära sig nya trick.

Imorgon kommer han köra dem på mig och jag kommer att få utvärdera hur smidigt han gjorde dem osv. Han sitter och grejar med en kortlek varje ledig stund han har. Han har lärt sig att snurra korten på ett proffsigt sätt. Istället för att prata med sin son snurrar han kortleken framför honom.

Och sonen supportar intresset med ett smile och ibland ett skratt. För han är lika ovetandes som jag en gång var om att det intresset snart kommer vara ombytt till ett annat. Lika viktigt. Lika hängivet. /en som äntligen har fått lätta på sitt hjärta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *