Matkoma.

Ibland när jag åker buss genom stan, och ser världen utanför, då börjar jag tänka på alla restauranger jag aldrig varit på. Det är en hisnande tanke. För det är fler än vad jag kan hantera. Även om jag skulle göra en plan, gå från restaurang till restaurang skulle jag ändå säkert glömma någon. Eller ännu värre; vara omedveten om att den finns. Tänk alla restauranger som finns men inte syns. Typ VIP-restauranger.

Och tänk all mat på menyerna då. Hur många gånger behöver man gå på varje restaurang för att få äta av all mat på alla restauranger? Och tänk alla restauranger som har olika menyer beroende på tillgång. Jag har förmodligen missat mitt livs bästa måltid. Jag vill inte tänka på det.

När jag ätit något smaklöst och borde gått till restaurangen bredvid istället.
När jag inte tagit det jag varit sugen på och blivit besviken.
När jag har spenderat pengar på torrt kött.

Jag vill inte tänka på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *