What must it be like not to be crippled by fear and self-loathing?

Chandler. Ni vet. Han skämtar ju hela tiden. Ganska kul ibland men oftast bara ”måste du skämta om allt”. Jag har alltid tänkt att jag är en blandning av Rachel, Joey och Phoebe. Men med tiden, som inte alltid läker alla sår utan ibland infekterar dem, har jag blivit gubbe. Jag har blivit en blandning av Chandler och Ross.

Ross. Ni vet. Han förstår inte alltid skämt. Ibland klarar han sig men oftast bara ”måste du ta allt så seriöst, jag skämtade”.

Jag vet. Två motsatser i samma person. Kanske borde go Monica all over the place så att det blir rent.

Eller. Hon styr och ställer för mycket. Och vill alltid vinna allt.

Ni vet. Jag vet inte. Svårt att bestämma vem man ska vara. Kanske borde vara mig själv. Fast utan alla skämt. Bara roliga skämt. Hmm, måste tänka ut lite roliga skämt.

Crap, nu blev jag Ross.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *