Intense.

Jag skulle slänga glas idag. Brukar inte göra det så det här var ganska stort.

Men när jag kommer fram till återvinningsstationen står den stora sopbilen där och tömmer behållarna. Jag fick lite panik. Hur brukar man hantera en sådan här situation?

Går man fram och ber dem kasta ens glas också? Eller kastar man in glaset själv, i sopbilen alltså? Eller kastar man in det i behållaren när den är tömd och tom står på sin plats?

Det blev för många frågor och för få erfarenheter och svar. Jag gick in på gatan bredvid. Ställde mig och fipplade med mobilen. Bara ingen såg att jag stod där med en stor kasse glas, då skulle de säkert förstå att jag inte vågade.

När det lät som att bilen hade åkt smög jag mig fram. Tur att jag hade barnvagnen med mig (med tillhörande son) då kunde ju alla som kollade på och undrade varför jag inte hade gått fram och kastat mitt glas tro att det var för att mitt barn behövde mat/bytas på/tröstas/sova.

Det gick bra tillslut i alla fall, att slänga glas idag. Jag brukar ju inte göra det. Och det här var ju ganska stort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *